AMDesign

AMDesign – liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia

AMDesign on ryhmä liiketoiminnan ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet liiketoiminnan kehittämiseen eli business development:iin. Ryhmällä on vankka monen vuoden kokemus ja he ovat auttaneet jo monia yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa. Ammattilaisjoukkomme kostuu tarkasti valituista yksilöistä, jotka ovat alansa parhaita, jotta juuri sinun yrityksesi saa parasta tarvitsemaansa konsultointia ja apua.

AMDesign on erikoistunut liiketoiminnan edistämiseen ja kokonaiskuvan näkemiseen. Ryhmä on ennen kaikkea innovatiivinen ja pystyy jopa auttamaan yrityksiä brändin ja logojen luomisessa sekä niiden kehittelyssä. Taitomme ei kuitenkaan rajoitu tähän, vaan pystymme auttamaan liiketoimintasi kehittämisessä kaikilla sen eri osa-alueilla.

Mitä tarkalleen on liiketoiminnan kehittäminen ja miten yrityksesi hyötyy siitä?
Vaikka yrityksesi menestyykin hyvin voi konsultoinnista olla apua, jotta saat yrityksesi menestymään entistä paremmin. Aina on parantamisen varaa.
Me, AMDesignilla, otamme selvää jokaisesta yrityksesi yksityiskohdasta ja kerromme sinulle miten voisit kehittää toimintaasi ja kasvattaa yritystäsi tai sen tuottoa. Oli kyse sitten rahoituksesta, markkinoinnista, juridisista asioista, liike strategioista, henkilöstöjohtamisesta, myynnistä, logistiikasta tai mistä muusta tahansa liiketoimintaasi liittyvästä, me ottamme selvää ja kerromme sinulle miten voisit kehittää kaikkia näitä yrityksesi osa-alueita.

Ryhmämme työskentelee tiiviissä yhteistyössä monen eri alan konsulttien kanssa, joten voit olla varma, että olemme aina ajan tasalla kaikessa liiketoimintaan liittyvässä. Järjestämme myös sisäisiä koulutustilaisuuksia ja haastamme aina toisiamme luomaan ja olemaan innovatiivisia.

Meidän sivustomme on saanut erittäin paljon huomiota ja pyrimmekin päivittämään sitä mahdollisimman usein, sillä haluamme että olet kanssamme ajan tasalla kaikesta. Haluamme myös kuulla mielipiteesi sivustostamme, oli se sitten risuja tai ruusuja. Jos haluat, että kirjoitamme ja käsittelemme jotain tiettyä aihetta, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Meidän intohimomme on kirjoittaa juuri niistä aiheista, joista lukijamme haluavat tietää. Tietenkin voi olla meihin yhteydessä missä tahansa asiassa, joka sinua askarruttaa. Me pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Muistuttaisimme vielä lopuksi, että AMDesign.fi sivustolla on tarkka yksityisyydensuoja. Kaikki sivustolla luovutetut tiedot ja toimeksiannot ovat täysin luottamuksellisia ja pysyvät visusti vain meidän tietona. Emme myöskään luovuta mitään tietoja kolmannelle osapuolelle.

Leave a Reply